Acht sessies online bijles / remedial teaching en diagnostisch onderzoek voor maar 210 euro!

Begrijpend lezen voor kinderen van de basisschool

Totaalpakket van diagnostisch onderzoek, vier weken lang 2x per week 30 minuten online begeleiding en opdrachten voor thuis (2x per week 15 minuten) 

Heeft uw kind moeite met begrijpend lezen?

Door 6 simpele stappen te volgen krijgt uw kind overzicht en inzicht in teksten bij begrijpend lezen.
Begrijpend lezen is de basis voor vrijwel alle schoolvakken. Je hebt dit niet alleen nodig bij begrijpend lezen zelf, maar bijvoorbeeld ook om verbanden te kunnen leggen bij de verhaalsommen van rekenen. Je moet begrijpen hoe het verhaaltje in elkaar zit. Daarna kun je pas de som uitrekenen. Maar ook bij vakken zoals aardrijkskunde, geschiedenis en natuur heb je begrijpend lezen nodig. Het is belangrijk dat je snapt waar een tekst over gaat zodat je de leerstof kunt onthouden en eigen kunt maken. Het is daarom heel belangrijk om een goede manier aan te leren om begrijpend te kunnen lezen. 

Om te voorkomen dat uw kind een achterstand met begrijpend lezen op gaat lopen bied ik nu online bijles / remedial teaching voor begrijpend om uw kind hierbij te helpen. In acht online sessies van 30 minuten per keer krijgt uw kind individuele hulp bij begrijpend lezen. Door te kijken waar uw kind bij begrijpend lezen moeite mee heeft en wat hij of zij juist al beheerst, kan ik een aanpak op maat maken om te zorgen dat de achterstand bij begrijpend lezen op school kleiner wordt en er meer zelfvertrouwen in het leren ontstaat.

Hoe werkt dit?

1. Aanmelding

Als u erover denkt om uw kind aan te melden voor hulp bij begrijpend lezen, neemt u eerst via de mail (info@leesadvies.nl) contact met mij op. We maken dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek via Zoom.

2. Diagnostisch onderzoek en overleg met school

Om uw kind online begeleiding bij begrijpend lezen op maat te kunnen geven is het belangrijk om eerst te onderzoeken wat uw kind al beheerst, waar de problemen zitten en hoe ik uw kind het beste kan helpen. De eerste online sessie besteed ik daarom aan diagnostisch onderzoek. Er kan ook overleg met school plaatsvinden als u hier toestemming voor geeft.

3. Acht online sessies van 30 minuten

Daarna plannen we twee keer per week 30 minuten online begeleiding.

Na iedere online sessie krijgt uw kind een korte opdracht om thuis extra mee te oefenen. 

4. Kosten

  • Diagnostisch onderzoek
  • Vier weken lang 2x per week 30 minuten online begeleiding
  • Opdrachten voor thuis


210 euro