Acht sessies online bijles / remedial teaching rekenen voor maar 175 euro!

Rekenen voor kinderen uit groep 3, 4 of 5

Totaalpakket van diagnostisch onderzoek, vier weken lang 2x per week 30 minuten online begeleiding en opdrachten voor thuis (2x per week 15 minuten) 

Zit uw kind in groep 3, 4 of 5 van de basisschool en heeft hij/zij moeite met rekenen? Kent uw kind bijvoorbeeld de plus- en minsommen tot 20 nog niet vlot uit het hoofd of telt uw kind bijvoorbeeld nog als het een getal onder de 10 moet splitsen? Of heeft uw kind moeite om met rekenen verhaalsommen op te lossen?

Een goede instructie, herhaling en veel oefenen zijn dan extra belangrijk. Om te voorkomen dat uw kind een achterstand met rekenen op gaat lopen, bied ik nu online bijles / remedial teaching voor rekenen om uw kind hierbij te helpen. In acht online sessies van 30 minuten per keer krijgt uw kind individuele hulp bij rekenen. Door te kijken waar uw kind bij rekenen moeite mee heeft en wat hij of zij juist al beheerst, kan ik een plan op maat maken om te zorgen dat de achterstand bij rekenen op school kleiner wordt en er meer zelfvertrouwen in het leren ontstaat.

Hoe werkt dit?

1. Aanmelding

Als u erover denkt om uw kind aan te melden voor hulp bij rekenen, neemt u eerst via de mail (info@leesadvies.nl) contact met mij op. We maken dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek via Zoom, Microsoft Teams, Skype, Videobellen via WhatsApp, FaceTime of een andere optie naar wens.

2. Diagnostisch onderzoek en overleg met school

Om uw kind online begeleiding bij rekenen op maat te kunnen geven is het belangrijk om eerst te onderzoeken wat uw kind al beheerst, waar de problemen zitten en hoe ik uw kind het beste kan helpen. De eerste online sessie besteed ik daarom aan diagnostisch onderzoek. Er kan ook overleg met school plaatsvinden als u hier toestemming voor geeft.

3. Acht online sessies van 30 minuten

Daarna plannen we twee keer per week 30 minuten online begeleiding.

Na iedere online sessie krijgt uw kind een korte opdracht om thuis extra mee te oefenen. 

4. Kosten

  • Diagnostisch onderzoek
  • Vier weken lang 2x per week 30 minuten online begeleiding
  • Opdrachten voor thuis


175 euro