Acht sessies online bijles / remedial teaching en diagnostisch onderzoek voor maar 210 euro!

Spelling voor kinderen van de basisschool

Totaalpakket van diagnostisch onderzoek, vier weken lang 2x per week 30 minuten online begeleiding en opdrachten voor thuis (2x per week 15 minuten) 

Heeft uw kind moeite met spelling? Vindt uw kind het moeilijk om de spellingregels goed te onthouden en de spellingregels goed toe te passen?

Een goede instructie, herhaling en veel oefenen zijn dan extra belangrijk. Om te voorkomen dat uw kind een achterstand met spelling op gaat lopen, bied ik nu online bijles / remedial teaching voor spelling om uw kind hierbij te helpen. In acht online sessies van 30 minuten per keer krijgt uw kind individuele hulp bij spelling. Door te kijken waar uw kind bij spelling moeite mee heeft en wat hij of zij juist al beheerst, kan ik een aanpak op maat maken om te zorgen dat de achterstand bij spelling op school kleiner wordt en er meer zelfvertrouwen in het leren ontstaat.

Hoe werkt dit?

1. Aanmelding

Als u erover denkt om uw kind aan te melden voor hulp bij spelling, neemt u eerst via de mail (info@leesadvies.nl) contact met mij op. We maken dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek via Zoom.

2. Diagnostisch onderzoek en overleg met school

Om uw kind online spellingbegeleiding op maat te kunnen geven is het belangrijk om eerst te onderzoeken wat uw kind al beheerst, waar de problemen zitten en hoe ik uw kind het beste kan helpen. De eerste online sessie besteed ik daarom aan diagnostisch onderzoek. Er kan ook overleg met school plaatsvinden als u hier toestemming voor geeft.

3. Acht online sessies van 30 minuten

Daarna plannen we twee keer per week 30 minuten online begeleiding.

Na iedere online sessie krijgt uw kind een korte opdracht om thuis extra mee te oefenen. 

4. Kosten

  • Diagnostisch onderzoek
  • Vier weken lang 2x per week 30 minuten online begeleiding
  • Opdrachten voor thuis


210 euro