Acht sessies online bijles / remedial teaching en diagnostisch onderzoek voor maar 210 euro!

Technisch lezen voor kinderen van de basisschool

Totaalpakket van diagnostisch onderzoek, vier weken lang 2x per week 30 minuten online begeleiding en opdrachten voor thuis (2x per week 15 minuten) 

Heeft uw kind moeite met technisch (leren) lezen?

Heeft uw kind bijvoorbeeld moeite met het vlot en correct kunnen benoemen van letters en klanken? 
Blijft uw kind spellend lezen en/of blijft het tempo van uw kind met lezen te laag? Misschien maakt uw kind veel fouten met lezen? 

Een goede instructie, herhaling en veel oefenen zijn dan extra belangrijk. Om te voorkomen dat uw kind een achterstand met lezen op gaat lopen, bied ik nu online bijles / remedial teaching voor lezen om uw kind hierbij te helpen. In acht online sessies van 30 minuten per keer krijgt uw kind individuele hulp bij het lezen. Door te kijken waar uw kind bij rekenen moeite mee heeft en wat hij of zij juist al beheerst, kan ik een aanpak op maat maken om te zorgen dat de achterstand bij lezen op school kleiner wordt en er meer zelfvertrouwen in het leren ontstaat.

Hoe werkt dit?

1. Aanmelding

Als u erover denkt om uw kind aan te melden voor hulp bij technisch lezen, neemt u eerst via de mail (info@leesadvies.nl) contact met mij op. We maken dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek via Zoom. 

2. Diagnostisch onderzoek en overleg met school

Om uw kind online begeleiding technisch lezen op maat te kunnen geven is het belangrijk om eerst te onderzoeken wat uw kind al beheerst, waar de problemen zitten en hoe ik uw kind het beste kan helpen. De eerste online sessie besteed ik daarom aan diagnostisch onderzoek. Er kan ook overleg met school plaatsvinden als u hier toestemming voor geeft.

3. Acht online sessies van 30 minuten

Daarna plannen we twee keer per week 30 minuten online begeleiding.

Na iedere online sessie krijgt uw kind een korte opdracht om thuis extra mee te oefenen. 

4. Kosten

  • Diagnostisch onderzoek
  • Vier weken lang 2x per week 30 minuten online begeleiding
  • Opdrachten voor thuis


210 euro